Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Kruid de kipfilet blokjes met de kipkruiden.
Snijd de paprika en snipper de ui en peterselie.
Verhit de koekenpan met een scheutje olijfolie
Bak de ui tot ze glazig zijn en voeg dan de paprika toe en de linzen-mix. Voeg een klein beetje water toe en roer goed door. Laat het geheel op een klaag vuurtje even pruttelen.
Verwarm je oven voor op 200 graden.
Voeg de kip toe aan de koekenpan en laat deze meegaren. (zorg dat het meeste vocht nu verdampt is en je dus niet een té natte saus hebt.)
Pak de bakjes voor de tortilla's erbij, leg er een tortilla in en schep den linzen-kip mix in de tortilla's. Strooi de cheddar erop en zet in de oven voor een 20 minuten.
Haal uit de oven en haal de bakjes voorzichtig uit de vorm. Schep een eetlepel crème fraîche en salsa erop, en bestrooi met wat verse peterselie.
Heerlijk Happen!
Heb je dus geen pakje linzen in saus dan heb je vast een ander soort pakje met bonen in saus. Deze kun je hiervoor gebruiken. Heb je dat niet, dan kun je gewoon bonen uit blik gebruiken en wat tomatensaus/ passata toevoegen.