Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
We maken eerst de "jam", doe de bramen in een steelpannetje met het bessensap en 75 ml water en breng aan de kook. Laat even rustig pruttelen tot alle bramen uit elkaar zijn gevallen. Voeg de erythritol en maizena toe en met een garde klop je dit goed door de jam die langzaam ontstaat. Laat daarna in het pannetje afkoelen.
In een keukenmachine draai je eerst de mascarpone wat los en lobbig, voeg daarna de slagroom, erythritol, blauwe bessensap, en klopfix toe en klop tot een mooie dikke lobbige slagroom en doe in een spuitzak.
Pak de glaasjes erbij en schep eerst een laagje jam erin, breek de lange vingers in kleine stukjes en steek deze in de jam en spuit daarna dotjes slagroom erop. Herhaal dit laagjes proces nogmaals tot de glaasjes mooi gevuld zijn. Zet voor een uurtje of 3 in de koelkast.