Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
We maken eerst de meringue, pak een steelpannetje erbij en doe hierin het water en de kristalsuiker, zet de suikerthermometer in het pannetje erbij en breng aan de kook. NIET ROEREN, breng het geheel aan de kook tot het 121 graden is.
In je standmixer klop je het eiwit stijf en voeg het poedersuiker toe, laat staan tot je suikersiroop op 121 graden is.
Giet voorzichtig in een lopend straaltje de hete siroop bij het eiwit en doe dat op de hoogste stand van je mixer en klop tot je mooie stijve pieken hebt.
Schenk de Martini in een shaker met het citroensap en wat ijsklonten en schud hard, schenk het in de glazen.
Doe het meringue schuim in een spuitzak en spuit een mooie laag op je mocktail en brand het bovenste laagje met een gasbrandertje.