Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Schil de asperges en kook ze in een aspergepan of in een stoomoven.
Kook de krieltjes in schil voor 10 minuten in water met zout, laat ze daarna uitlekken in een vergiet.
Pak een bakblik met bakpapier erbij en leg de krieltjes in twee ronde vormen erop. Met de onderkant van een glas duw je ze fijn. ( even smashen dus). Bestrooi met wat persillade, de olijfolie en strooi de kaas erop. Duw de aardappeltjes desnoods eventjes goed tegen elkaar aan zodat je een soort platte schijven krijgt. Zet in de oven voor ongeveer 30 minuutjes tot de kaas mooi gesmolten en krokant is.
In een kom prak je de gekookte eieren, en breng op smaak met het chilipoeder, kerriepoeder, zout, peper, gehakte peterselie, wat persillade, de halvanaise en de in stukjes gesneden ham, en mix het geheel goed. Snijd de asperges in stukjes en voeg ook deze toe.
Haal de geplette aardappels uit de oven en schep de schijf voorzichtig op een bord, en schep daar de asperge-ei salade op.