Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Pel de uien en snijd ze in halve ringen.
Verhit de koekenpan en doe hier de truffelolie in. Bak de uien op middelhoge temperatuur al omscheppend tot ze mooi bruin worden. Voeg dan de basterdsuiker toe en laat ze op een laag pitje nog een minuutje of 10 karameliseren. Breng op smaak met wat zwarte peper.
Schep alles in de soeppan en voeg de bouillon, jeneverbessen en de laurier toe en laat lekker rustig pruttelen voor een uurtje.
In de tussentijd bakken we de bladerdeeglepels.
Verwarm je oven voor op 200 graden.
Snijd lepels uit de ontdooide velletjes bladerdeeg en leg ze op een bakblik met bakpapier bekleed. Bestrooi met de Parmezaanse kaas en wat versgemalen zwarte gedroogde truffel. Bak voor 15 minuutjes tot ze mooi goudbruin zijn.
Schep de soep in de kommen, en serveer met de bladerdeeg lepel.
Heerlijk Happen!
Wil je gemakkelijk de jeneverbessen en de laurier eruit vissen? Doe ze dan in een thee-ei wat je in de pan laat meekoken met de soep.