Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
We maken eerst de mosterdmayonaise dit kun je doen door het recept van mijn website te maken. Of je neemt een kom en doet hier 5 el mayonaise in en 1 el mosterd en klopt dit tot alles goed gemengd is.
Snijd de left-over kalkoen in dunne plakken.
Verwarm je oven voor op 210 graden en bak de ciabatta mooi goudbruin in 10-12 minuutjes. Snij hem daarna in de lengte open.
Smeer de onderste laag in met de mosterd-mayo en leg hier een laagje spinazie op.
Leg hier vervolgens een laag met de geitenkaas op en besmeer deze met cranberrysaus.
Leg hier een laagje kalkoen-plakjes op en bouw vervolgens de sandwich nog een keer op met deze laagjes.
Leg de bovenkant op het broodje en snijd hem in 3 of 4 stukken, prik er een sateprikker in en serveer.
Heerlijk Happen!
Het recept voor de kalkoen vind je hier. Het recept voor de mayonaise vind je hier.Het recept voor de kalkoen vind je hier.