Go Back
Zachte low carb kaaswolkjes

Zachte low carb kaaswolkjes

Francine
Een lekkere kaassnack in wolkjesvorm
Voorbereidingstijd 10 min
Bereidingstijd 10 min
Gang Borrelhapje
Keuken European
Porties 10 wolkjes

Equipment

  • oven
  • 2 lepels

Ingrediƫnten
  

  • 40 gr geraspte cheddar
  • 30 gr gerapste mozzarella
  • 20 gr geraspte Parmezaanse kaas
  • 50 gr amandelmeel
  • 4 gr bakpoeder
  • 2 eieren geklutst
  • kruiden naar smaak

Instructies
 

  • Verwarm je oven voor op 200 graden en bekleed een bakblik met bakpapier.
  • Neem een kom erbij en kluts hier de eieren in.
  • Voeg de rest van de ingrediĆ«nten toe en mix het geheel tot een massa. Je kunt er nu kruiden aan toevoegen die jij lekker vindt of niet, zonder kruiden smaken ze ook heel lekker.
  • Neem je lepels erbij en draai er quenelles mee. ( zie foto in dit blogbericht op de website) Lukt dat niet? Je kunt ook met een ijsschep er balletjes van maken.
  • Zet het bakblik in de oven voor een minuutje of 10-12 , als de randjes een beetje goudbruin beginnen te kleuren zijn ze klaar.
  • Heerlijk Happen!
Trefwoord cheddar, hapje, kaas, Parmezaanse kaas