Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Verwarm je oven voor op 200 graden. Vet je ovenschaal in met olijfolie.
Snipper de sjalot fijn, neem een schaal erbij en doe hier de sjalot in en voeg het gehakt toe. Breng op smaak met de persillademix en wat peper en zout. Mix het geheel en vorm er dan 3 "sigaren" van.
Snijd de witlof door het midden en leg het gehakt ertussen, duw een beetje aan en wikkel dan de Parmaham er omheen. Leg in de oven schaal.
Leg een blokje roomboter van 20 gram op elk pakketje en giet een 60 ml water in de ovenschaal erbij. Laat bakken voor ongeveer 40-45 minuten. Draai met een tang zodat beide zijdes mooi krokant worden.
Bestrooi met wat Parmezaanse kaas en serveer.
Heerlijk Happen!
Serveer bijvoorbeeld met een lekkere puree van pastinaak en aardappel. Van het vocht uit de ovenschaal kun je ook een heerlijke jus maken!