2rijpe grote vleestomaten - Gebruik voor de stevigheid bij voorkeur vleestomaten of Coeur de Boeuf tomaten
½rodepaprika
1sjalot
½rood pepertje
10groeneolijven
1elkappertjes
3elmayonaise
1tlDijon mosterd
Kruiden en Specerijen
zout
peper
verse kruiden
Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Laat het blikje tonijn uitlekken in een vergiet.
Was de tomaten en leg hem met het gedeelte waar het kroontje zit op de snijplank. Snijd hem voorzichtig in. Schep met een lepeltje de pitjes eruit, en een beetje van het vruchtvlees. Laat de uitgeholde tomaten even uitlekken op keukenpapier om overtollig vocht te verwijderen. Niet te hard duwen tegen de partjes anders laten ze los.
Snijd en hak de rest van de ingrediënten fijn en doe deze in een kom. Voeg hier de mayonaise, en mosterd aan toe en mix. Breng op smaak met peper en zout en hak wat verse kruiden zoals tijm of basilicum erdoor.
Leg de tomaten op een bordje met bijvoorbeeld wat sla en vul de tomaat met de tonijnsalade.