Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Snijd de gekozen groenten (paprika, wortel, aubergine etc.) in blokjes of plakjes. Besprenkel met olijfolie en grill ze circa 10 minuten onder een hete ovengrill tot ze gaar en licht gebruind zijn
Verwarm je oven voor op 200 graden.
Besmeer je naan's met wat harissa en tahin. Bekleed met de gegrilde groenten en leg wat stukjes buffelmozzarella erop. Bak de belegde naanpizza’s in de voorverwarmde oven (200°C) circa 8-10 minuten, of tot de kaas gesmolten is en de randen goudbruin zijn
Ondertussen maken we de komkommersalade. Neem een kommetje erbij en doe hier wat kruidenazijn in, mix wat zoetstof ( of suiker) erbij en leg dan de komkommer erin en laat even intrekken.
Haal de naan's uit de oven en serveer met de komkommersalade.