Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Verwarm je oven voor op 200 graden en verhit je grill-apparaat.
Neem een kom erbij en doe hierin het bakmeel met de yoghurt en het zout. Mix dit door elkaar en kneed er dan een mooi deeg van. Het zal best een beetje plakkerig zijn. Verdeel vervolgens het deeg in tweeën. Sprenkel wat olijf olie op je werkblad en rol het deeg uit tot twee mooie naanpizza’s. Smeer met je vingers wat olijfolie over de bovenkant en bestrooi daarna met de persillade.
Leg de kant met de kruiden naar beneden op de hete grill. Op de bovenkant kun je nu ook wat kruiden strooien. Ik heb mijn apparaat niet gesloten. Je ziet het deeg voor je ogen heel mooi wat rijzen en echt een mooi broodje ontstaat voor je ogen. Bak beide kanten ongeveer 2 minuutjes. Leg ze dan op een bakblik bekleed met bakpapier.
In een kommetje doe je een aantal eetlepels van de zachte geitenkaas en meng daar wat honing doorheen. Smeer dit op de naan's.
Verdeel de bramen, proscuitto, en wat blaadjes tijm over de naan's en bak in de oven voor een minuut of 2/3.