Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Neem een schaal erbij en schenk hier een beetje wokolie in. Deze is wat kruidiger van smaak dan olijfolie. Leg de zalm erop. Giet een beetje sojasaus en ketjap over de zalm en besmeer hem ten slotte met de chilisaus en bestrooi met de sesampitjes. Zet in een voorverwarmde oven op 200 graden voor 25 minuutjes tot hij gaar is.
Intussen maken de de noodles klaar. Maak de paprika schoon en snijd in reepjes, de maiskolfjes hak je in drieeën. Laat de boontjes even uitlekken. Snijd de groene asperges in stukken.
Neem de wok erbij en verhit hem met wat wokolie erin. Wok de groenten op hoog vuur een aantal minuutjes en blus dan af met een scheut sojasaus en een beetje ketjap.
Kook in een andere pan de noodles gaar in een minuutjes of 6, spoel af onder koud water en voeg toe aan de wok. Mix de groente met de noodles.
Schep op een bord of in een kom en garneer evt met wat lente ui.