Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Zet drie bakjes klaar. In 1 bakje doe je de eieren en deze klop je los. De andere twee bakjes doe je een laagje bloem en een laagje paneermeel in. Het paneermeel breng je op smaak met het zakje mosselkruiden.
Dep de mosselen droog en haal ze eerst door de bloem, dan door het ei en als laatste door het paneermeel. Leg ze op een schaal tot gebruik.
Verhit een laag zonnebloemolie in een pan of zet je frituurpan aan op 180 graden. Bak de mosselen in delen. Dus niet alles in één keer in de pan. Haal ze er met een schuimspaan uit als ze mooi goudbruin zijn en laat uitlekken op een keukenpapiertje.
Pers de knoflookteen in een kommetje en voeg de rest van de ingrediënten voor de saus toe. Klop tot een sausje. ( verse peterselie, bieslook, peper en zout naar smaak)
Vul de groentewrap eerst met wat spinazie blaadjes, salademix en wat stukjes gesneden avocado, druppel er wat saus op, dan de gebakken mosselen en dan nog wat saus.
Heerlijk Happen!
Je kunt zelf eerst de mosselen koken en uit de schelpen halen. Laat ze dan afkoelen voordat je ze verder verwerkt. Of je maakt het jezelf gemakkelijk en koopt een bakje al voorgekookte mosselen zonder de schelpen.