Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Prak de avocado in een kommetje helemaal tot moes, dit kun je ook in een klein keukenmachientje doen.
Voeg het sap toe en breng op smaak met het zoutpeper en chilipoeder en roer even goed door elkaar. Is hij nog wat te dik? Dan een klein beetje water toevoegen dan wordt het nog wat meer een crème.
Leg de avocadopit in de crème en dek af met plasticfolie – zo blijft ze mooi groen! Bewaar max. 1-2 dagen in de koelkast.” Met pit in de kom en afgedekt in de koelkast tot 48 uur houdbaar. Meng voor het serveren opnieuw tot de juiste textuur.
Nutrition Facts
Avocadocrème Recept – 10 Minuten Klaar
Amount per Serving
Calories
340
% Daily Value*
Fat
30
g
46
%
Saturated Fat
4
g
25
%
Polyunsaturated Fat
4
g
Monounsaturated Fat
20
g
Sodium
16
mg
1
%
Potassium
1058
mg
30
%
Carbohydrates
23
g
8
%
Fiber
15
g
63
%
Sugar
3
g
3
%
Protein
5
g
10
%
Vitamin A
343
IU
7
%
Vitamin C
49
mg
59
%
Calcium
57
mg
6
%
Iron
3
mg
17
%
* Percent Daily Values are based on a 2000 calorie diet.