Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Smelt de boter in een kommetje en laat even afkoelen. Schenk de olijfolie erbij en schep de Italiaanse kruiden erbij. Mix het geheel goed.
Leg de biefstukjes in een schaal en druppel de marinade erover, zorg dat het aan beide zijdes bedekt is met de marinade. Zet afgedekt af in de koelkast en laat een nachtje marineren .
Haal de andere dag de biefstuk uit de koelkast en laat op kamertemperatuur komen. Verhit de grillpan en net voordat je de biefstuk gaat grillen bestrooi je ze met peper en zout. Grill aan beide zijdes en laat daarna heel even rusten. Snijd de biefstuk in mooie reepjes.
Maak de borden op met de rucola, pesto, burrata die je opentrekt en verdeel over de twee borden. Leg de biefstuk erbij en maak af met de olijven en pijnboompitjes.