Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Pak je pannetje erbij en doe hier de frambozen en een scheutje water in. Duw de frambozen uit elkaar tot er een soort frambozenpapje ontstaat.
Haal het pannetje van het vuur en doe er het chia zaad bij. Mix het geheel goed en laat even een 15 minuten staan om af te koelen en de chia zaadjes het vocht in zich op te laten nemen.
Leg een velletje bakpapier op een snijplank en met een lepel vorm je rondjes op het papier. Ik vormde ongeveer een stuk of 20 rondjes. (als er chia pudding overblijft kun je deze gewoon lekker opeten).
Leg de snijplank met de rondjes erop in de vriezer en laat hard worden. ( een uur tot 2 uur)
Haal ze uit de vriezer en los van het vel bakpapier en dip elk rondje in de kokosyoghurt en leg weer terug op het vel bakpapier en daarna weer in de vriezer. (wederom een uurtje of 2)
Smelt de chocolade au bain marie met de eetlepel kokosolie. Goed roeren en een beetje laten afkoelen maar wel dat de chocolade nog vloeibaar is!
Haal de rondjes weer uit de vriezer en dip ze nu in de chocolade en herhaal met alle rondjes. Strooi wat zeezout op elk rondje. Ook nu gaan ze weer terug in de vriezer tot de chocolade weer stijf is. Daarna kun je ze in een Tupperware doosje in de vriezer bewaren.
als je er 1 wilt eten haal deze dan uit de vriezer en laat een 10 tot 15 op temperatuur komen. Heerlijk Happen!