Gegrilde Biefstuk met Romige Burrata en Rucola Salade
Deze luxe maaltijdsalade combineert perfect gegrilde, vooraf gemarineerde biefstuk met romige burrata, pittige rucola en knapperige pijnboompitjes. Een snelle maar indrukwekkende maaltijd klaar in slechts 10 minuten.
Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Smelt de boter in een kommetje en laat even afkoelen. Schenk de olijfolie erbij en schep de Italiaanse kruiden erbij. Mix het geheel goed.
Leg de biefstukjes in een schaal en druppel de marinade erover, zorg dat het aan beide zijdes bedekt is met de marinade. Zet afgedekt af in de koelkast en laat een nachtje marineren .
Haal de andere dag de biefstuk uit de koelkast en laat op kamertemperatuur komen. Verhit de grillpan en net voordat je de biefstuk gaat grillen bestrooi je ze met peper en zout. Grill aan beide zijdes en laat daarna heel even rusten. Snijd de biefstuk in mooie reepjes.
Maak de borden op met de rucola, pesto, burrata die je opentrekt en verdeel over de twee borden. Leg de biefstuk erbij en maak af met de olijven en pijnboompitjes.
Heerlijk Happen!
Nutrition Facts
Gegrilde Biefstuk met Romige Burrata en Rucola Salade
Amount per Serving
Calories
773
% Daily Value*
Fat
70
g
108
%
Saturated Fat
36
g
225
%
Trans Fat
1
g
Polyunsaturated Fat
3
g
Monounsaturated Fat
18
g
Cholesterol
201
mg
67
%
Sodium
755
mg
33
%
Potassium
643
mg
18
%
Carbohydrates
5
g
2
%
Fiber
3
g
13
%
Sugar
2
g
2
%
Protein
45
g
90
%
Vitamin A
3264
IU
65
%
Vitamin C
11
mg
13
%
Calcium
691
mg
69
%
Iron
4
mg
22
%
* Percent Daily Values are based on a 2000 calorie diet.