Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Zet je oven aan op grill-stand, de hoogste stand.
Snijd de paprika's door het midden en haal de pitjes eruit. Leg ze met de snijkant naar beneden in de ovenschaal en giet wat olijfolie over de bovenkant. Zet de schaal in de oven onder de grill en laat ze net zo lang staan totdat het velletje zwart is.
Haal de schaal uit de oven en laat de paprika's even afkoelen. Peuter het zwarte velletje er nu vanaf, dat moet heel gemakkelijk gaan!
In een koekenpan bak je de plakjes pancetta uit en leg ze op een keukendoekje om uit te laten lekken.
Leg de paprika's op een bord of schaal en breek de burrata open. Verdeel de kaas over het bord, kruimel de pancetta op de salade en maak af met verse peper, en de basilicum.
Heerlijk Happen!
Nutrition Facts
Gegrilde paprika salade met burrata
Amount per Serving
Calories
568
% Daily Value*
Fat
52
g
80
%
Saturated Fat
24
g
150
%
Trans Fat
0.1
g
Polyunsaturated Fat
4
g
Monounsaturated Fat
9
g
Cholesterol
122
mg
41
%
Sodium
338
mg
15
%
Potassium
479
mg
14
%
Carbohydrates
11
g
4
%
Fiber
4
g
17
%
Sugar
8
g
9
%
Protein
29
g
58
%
Vitamin A
6535
IU
131
%
Vitamin C
229
mg
278
%
Calcium
679
mg
68
%
Iron
1
mg
6
%
* Percent Daily Values are based on a 2000 calorie diet.