Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Doe het gehakt met het paneermeel, ei, persillade, kerriepoeder en wat peper en zout in een kom en kneed met je handen tot alles goed gemengd is. Rol er ballen zo groot als een golfballetje mee. Leg op een schaal en zet deze even een half uurtje in de koelkast.
Verhit een hapjespan en doe er wat bakvet in (croma bijv) bak de ballen rondom mooi goudbruin. Haal de ballen uit de pan met een schuimspaan en leg ze even apart.
In het vet in de pan strooi je de bloem en al roerend bak je deze voor een minuutje of 2. Doe de beide soorten mosterd erbij en schenk de slagroom erbij. Blijf goed roeren!
Doe de ballen terug in de pan met de saus en schenk het water erbij en de geraspte kaas. Laat alles op laag vuur rustig pruttelen terwijl je je pasta kookt. ( Als je saus te dik naar je zin is doe je dus wat water erbij).
Hak de peterselie fijn, giet de pasta af en schep op de borden of in kommen.
Schep de ballen met de saus op de pasta en serveer!