Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Snijd de groente, hak de knoflook en peterselie.
Verhit de pan en giet er een beetje olijfolie in, bak de knoflook en ui tot ze glazig zijn en voeg dan de aubergine en gegrilde paprika toe. Breng op smaak met de sumak, peper, en zout.
Mix alles goed en zet het vuur zachter en laat met de deksel op de pan een 20 minuutjes stoven.
Maak de stoof af de verse peterselie en serveer, heerlijk happen!
Nutrition Facts
Gestoofde aubergine met sumak mezze
Amount per Serving
Calories
90
% Daily Value*
Fat
1
g
2
%
Saturated Fat
0.1
g
1
%
Polyunsaturated Fat
0.3
g
Monounsaturated Fat
0.1
g
Sodium
11
mg
0
%
Potassium
735
mg
21
%
Carbohydrates
21
g
7
%
Fiber
8
g
33
%
Sugar
12
g
13
%
Protein
4
g
8
%
Vitamin A
594
IU
12
%
Vitamin C
80
mg
97
%
Calcium
37
mg
4
%
Iron
1
mg
6
%
* Percent Daily Values are based on a 2000 calorie diet.