Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Zorg dat de bouten op kamertemperatuur zijn! Bestrooi de bouten met de 5 kruidenmix en het korianderpoeder. Wrijf ze goed in aan beide zijdes.
Doe wat olijfolie in een stoofpan en bak de bouten aan beide zijdes voor een aantal minuten. Blus af met de rijstazijn en schenk de oestersaus en de sojasaus erbij.
Voeg de bosui, crispy chili olie, knoflook en blokjes kippenbouillon toe. Vul de pan aan met lauwwarm water tot de bouten onder staan en zet op een stoofpotje voor 2 uur.
Haal daarna de bouten uit de pan en leg ze op een bord en laat even afkoelen. Trek daarna met je vingers of een vork het vlees van de botten af.
Het vocht in de pan laat je in de tussentijd inkoken tot de helft. Voeg een maizena papje toe om de saus wat aan te dikken. Schep dan het vlees bij de saus en laat het warm worden.
Verwarm de boa buns volgens de verpakking, en schep het vlees ertussen en serveer direct.