Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Ontdooi het bladerdeeg en snijd er rondjes uit. Doe dit met gebaksvormpjes of een glas.
Pak een ovenplaat, bedek deze met bakpapier en leg hier alle rondjes op. (je hebt zeker twee platen nodig of bak het in twee keer)
Kluts het ei los. Bestrijk de randen van de bladerdeegrondjes licht met het losgeklopte ei voor een mooie glans en kleur.
Bedek het midden van de rondjes met een dun laagje geconcentreerde passata (houd de met ei bestreken rand vrij). Gebruik geen waterige passata of ongekookte gepelde tomaten, anders wordt het bladerdeeg zompig. Indien nodig, kook gepelde tomaten eerst in tot een dikkere saus.
Snijd de mozzarella in kleine blokjes en gebruik 2 blokjes per pizzetta. Leg deze op de passata.
Bestrooi de pizzette met wat oregano en zet de pizzette in de oven op 200 graden voor ongeveer 12 minuten.
Je kunt ze zowel warm als koud eten! Heerlijk Happen!