Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Braad de rollade aan in wat bakvet in de stoofpan. Zorg dat je blijft draaien zodat alle zijdes goudbruin zijn. Blus af met een 150 ml water en voeg de halve uienringen toe. Doe het deksel op de pan en laat de rollade voor een 40 min stoven, blijf zo nu en dan draaien en voeg evt wat water toe als het te droog wordt. De uienringen stoven mee en worden heerlijk zacht!
Snijd de tomaatjes door het midden en doe in een kom, sprenkel de balsamicoazijn er overheen en bestrooi met wat peper en zout. Snijd de basilicumblaadjes in reepjes en mix ook deze er doorheen.
Bak de bagels af volgens de verpakking.
Als de rollade klaar is laat je hem heel eventjes afkoelen en snijd dan een aantal plakken eraf en leg deze op de bodem van de bagel, daarop een laagje gestoofde uien, daarop schep je de tomaatjes en de helft van de burrata. Top af met de bagel seasoningmix en de bovenkant van de bagel en serveer direct, heerlijk happen!
Nutrition Facts
Kip rollade burrata bagel
Amount per Serving
Calories
711
% Daily Value*
Fat
22
g
34
%
Saturated Fat
6
g
38
%
Trans Fat
0.2
g
Polyunsaturated Fat
5
g
Monounsaturated Fat
9
g
Cholesterol
215
mg
72
%
Sodium
767
mg
33
%
Potassium
1794
mg
51
%
Carbohydrates
71
g
24
%
Fiber
5
g
21
%
Sugar
7
g
8
%
Protein
57
g
114
%
Vitamin A
547
IU
11
%
Vitamin C
31
mg
38
%
Calcium
75
mg
8
%
Iron
4
mg
22
%
* Percent Daily Values are based on a 2000 calorie diet.