Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Snijd de kippendij in blokjes en doe in een kom. Strooi de kruidenmix erbij, de wokolie, en het sap van 1 limoen. Goed mixen en dan een nachtje laten marineren in de koelkast.
In een kom mix je fijngehakte muntblaadjes, Griekse yoghurt, sap van 1 limoen en wat peper tot een mooi sausje.
Rijd de blokjes kippendij aan saté stokjes en bak ze daarna op een voorverwarmde grill / grillpan.
Serveer met de saus en eventueel wat cassave chips.
Heerlijk Happen!
Nutrition Facts
Kip saté met yoghurt muntsaus
Amount per Serving
Calories
272
% Daily Value*
Fat
19
g
29
%
Saturated Fat
5
g
31
%
Trans Fat
0.1
g
Polyunsaturated Fat
4
g
Monounsaturated Fat
8
g
Cholesterol
106
mg
35
%
Sodium
94
mg
4
%
Potassium
304
mg
9
%
Carbohydrates
5
g
2
%
Fiber
1
g
4
%
Sugar
2
g
2
%
Protein
21
g
42
%
Vitamin A
147
IU
3
%
Vitamin C
10
mg
12
%
Calcium
64
mg
6
%
Iron
1
mg
6
%
* Percent Daily Values are based on a 2000 calorie diet.