Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Maak de haricots verts schoon, snijd de kontjes eraf en kook ze in een pan met wat zout. Schil de aardappels en kook deze in een andere pan met wat zout.
Kruid de kipfilets met de kopkruiden. ( Ik doe dit altijd een avond van te voren en bewaar de kip dan in een schaal in de koelkast om zo goed te laten marineren).
Bak de kipfilets met wat olijfolie in een koekenpan op middelhoog tot laag vuur zodat ze niet te droog worden, en rustig kunnen garen.
Wanneer de kip gaar is schep je de twee soorten mosterd in de pan erbij en bak je deze kort. Schenk de kookroom erbij en laat even meekoken en met een pollepel roer je de saus rond de kipfilet.
Giet de aardappels en de haricots verts af en schep op de borden. Leg er een kipfilet bij en schep de saus op de borden erbij.