Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Maak de haricots verts schoon, snijd de kontjes eraf en kook ze in een pan met wat zout. Schil de aardappels en kook deze in een andere pan met wat zout.
Kruid de kipfilets met de kopkruiden. ( Ik doe dit altijd een avond van te voren en bewaar de kip dan in een schaal in de koelkast om zo goed te laten marineren).
Bak de kipfilets met wat olijfolie in een koekenpan op middelhoog tot laag vuur zodat ze niet te droog worden, en rustig kunnen garen.
Wanneer de kip gaar is schep je de twee soorten mosterd in de pan erbij en bak je deze kort. Schenk de kookroom erbij en laat even meekoken en met een pollepel roer je de saus rond de kipfilet.
Giet de aardappels en de haricots verts af en schep op de borden. Leg er een kipfilet bij en schep de saus op de borden erbij.
Heerlijk Happen!
Nutrition Facts
Kipfilet met mosterd roomsaus
Amount per Serving
Calories
337
% Daily Value*
Fat
13
g
20
%
Saturated Fat
7
g
44
%
Trans Fat
0.01
g
Polyunsaturated Fat
1
g
Monounsaturated Fat
3
g
Cholesterol
108
mg
36
%
Sodium
169
mg
7
%
Potassium
1121
mg
32
%
Carbohydrates
25
g
8
%
Fiber
5
g
21
%
Sugar
5
g
6
%
Protein
31
g
62
%
Vitamin A
1106
IU
22
%
Vitamin C
34
mg
41
%
Calcium
75
mg
8
%
Iron
2
mg
11
%
* Percent Daily Values are based on a 2000 calorie diet.