Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Snijd de schil van de watermeloen en de kiwi's. Daarna snijd je de watermeloen in blokjes en de kiwi's in plakjes.
Pak je glazen kan of grote kom erbij en doe hier het fruit in en meng de basilicumblaadjes erdoor.
Schenk de siroop en de Vermouth erin en vul aan met de ijsblokjes. Schenk als laatste de spa erbij en mix eventjes met een lange lepel of een rietje.
Cheers!
Je kunt in de glazen ook een aantal blokjes watermeloen met een stamper tot mousse stampen voor extra watermeloen smaak. Wil je een versie met alcohol voeg dan gewone Vermout toe en een extra scheut vodka.
Nutrition Facts
Kiwi basilicum watermeloen punch
Amount per Serving
Calories
170
% Daily Value*
Fat
1
g
2
%
Saturated Fat
1
g
6
%
Polyunsaturated Fat
1
g
Monounsaturated Fat
1
g
Sodium
9
mg
0
%
Potassium
545
mg
16
%
Carbohydrates
38
g
13
%
Fiber
3
g
13
%
Sugar
29
g
32
%
Protein
3
g
6
%
Vitamin A
2275
IU
46
%
Vitamin C
76
mg
92
%
Calcium
51
mg
5
%
Iron
1
mg
6
%
* Percent Daily Values are based on a 2000 calorie diet.