Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Kruid de kippendij met de nasikruiden en doe in een bakje met wat wokolie en laat een nacht staan in de koelkast.
Snijd de paprika in blokjes, de knoflook en ui snipper je fijn, de bosuitjes in ringetjes.
Neem de wok erbij en doe hierin wat olie, bak de knoflook en de ui tot ze glazig zijn en voeg dan de kip toe. Roerbak tot de kip bijna gaar is. Voeg de paprika en bloemkool toe en bak nog een minuutje of 5.
Bak ondertussen de eieren in een koekenpan. Wil je net als ik een mooi rondje gebruik dan van die ringen.
Schep de nasi op de borden en maak af met een variatie van de ingrediënten om het bord mee af te maken, of gewoon allemaal dat kan zéker!
Heerlijk Happen!
Nutrition Facts
Low carb bloemkool nasi
Amount per Serving
Calories
278
% Daily Value*
Fat
19
g
29
%
Saturated Fat
5
g
31
%
Trans Fat
0.1
g
Polyunsaturated Fat
4
g
Monounsaturated Fat
8
g
Cholesterol
247
mg
82
%
Sodium
159
mg
7
%
Potassium
562
mg
16
%
Carbohydrates
6
g
2
%
Fiber
2
g
8
%
Sugar
2
g
2
%
Protein
21
g
42
%
Vitamin A
402
IU
8
%
Vitamin C
50
mg
61
%
Calcium
61
mg
6
%
Iron
2
mg
11
%
* Percent Daily Values are based on a 2000 calorie diet.