4hamburgers - van goede kwaliteit, bij voorkeur rundergehakt
4plakken cheddar kaas - of andere smeltkaas naar keuze
1kropromaine sla
mosterd
Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Bak de uienringen in een koekenpan.
Snijd de tomaten door het midden en grill deze in de grillpan of in je grill apparaat.
Grill de hamburgers in dezelfde grillpan of op de BBQ tot de gewenste gaarheid (bijv. 3-4 minuten per kant voor medium). Leg de laatste minuut de plakjes cheddar op de burgers om ze te laten smelten.
Leg de kont van de tomaat op een bordje en hierop wat blaadjes gewassen romaine sla.
Hierop een burger die je besmeert met wat mosterd, dan wat gebakken uienringen en de kaas. Hierop een burger met gesmolten kaas, besmeerd met wat mosterd, dan wat gebakken uienringen. Plaats de tweede burger (met kaas) erop. Top af met de andere helft van de gegrilde tomaat.