Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Haal de velletjes van de saucijzen en rul het vlees in een koekenpan. Duw met een houten pollepel het vlees uit elkaar. Breng het vlees op smaak met de Italiaanse kruiden.
Snipper de ui, de knoflook en snijd de paprika in kleine stukjes.
Pak de ovenschaal erbij en doe een laagje tomatensaus op de bodem. Leg daarop een laag mozzarella en een beetje Parmezaanse kaas. Strooi wat ui,knoflook, saucijs, paprika en olijven erop en duw plat met de bolle kant van een lepel.
Maak weer een nieuwe laag, en vul zo de schaal aan, eindig met een laag kaas.
Zet in de oven voor een 25 minuten tot de kaas is gesmolten en de inhoud lekker aan het bubbelen is. Serveer bij wat pasta.
Heerlijk Happen!
Nutrition Facts
Oven pastasaus met mozzarella
Amount per Serving
Calories
555
% Daily Value*
Fat
40
g
62
%
Saturated Fat
20
g
125
%
Trans Fat
0.1
g
Polyunsaturated Fat
3
g
Monounsaturated Fat
14
g
Cholesterol
117
mg
39
%
Sodium
1946
mg
85
%
Potassium
606
mg
17
%
Carbohydrates
13
g
4
%
Fiber
3
g
13
%
Sugar
7
g
8
%
Protein
37
g
74
%
Vitamin A
1441
IU
29
%
Vitamin C
34
mg
41
%
Calcium
778
mg
78
%
Iron
2
mg
11
%
* Percent Daily Values are based on a 2000 calorie diet.