1takje verse rozemarijn - blaadjes van het takje gehaald
1rood pepertje - in ringetjes gesneden
50gramgeraspte Parmezaanse kaas
olijfolie
20gramroomboter
peper
zout
Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Kook de spaghetti al dente in een pan met water en zout.
Verhit je koekenpan en voeg een scheutje olijfolie toe, op laag vuur bak je de blaadjes rozemarijn die je van het takje hebt gehaald. Voeg de tomaatjes rode peper en boter toe en laat smelten.
Giet de pasta af maar bewaar een beetje pastawater in een beker.
Voeg een 50 ml pastawater toe aan de koekenpan en schep de uitgelekte pasta in de pan erbij, mix het geheel goed.
Schep de pasta op de borden en strooi de kaas en wat peper erop en serveer direct.
Heerlijk Happen!
Nutrition Facts
Pasta met rozemarijn en tomaatjes
Amount per Serving
Calories
540
% Daily Value*
Fat
16
g
25
%
Saturated Fat
10
g
63
%
Trans Fat
0.3
g
Polyunsaturated Fat
1
g
Monounsaturated Fat
4
g
Cholesterol
39
mg
13
%
Sodium
483
mg
21
%
Potassium
646
mg
18
%
Carbohydrates
76
g
25
%
Fiber
5
g
21
%
Sugar
8
g
9
%
Protein
23
g
46
%
Vitamin A
762
IU
15
%
Vitamin C
37
mg
45
%
Calcium
338
mg
34
%
Iron
3
mg
17
%
* Percent Daily Values are based on a 2000 calorie diet.