Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Verwarm eerst je oven voor op 200 graden.
Neem de potten gegrilde paprika’s erbij en haal er een aantal uit. Snij deze in lange dunne reepjes.
Haal de deegrol uit de verpakking en rol hem uit, snij er vervolgens 6 lange repen van.
Leg op deze repen smalle reepjes serrano ham en daarop de reepjes paprika.
Leg de pizza-repen in de lengte neer en maak er een vlecht van. Wel voorzichtig dat de groente en de ham niet van de repen afglijdt.
Zodra de vlecht af is pak je een bakblik bekleed met bakpapier erbij en leg je de vlecht hierop, draai hem vervolgens een mooie krans en druk de uiteinden een beetje netjes tegen elkaar.
Druppel over de hele krans wat tomatensaus en bekleed hem met reepjes gesneden mozzarella, strooi er als laatste wat pizzakruiden op.
Herhaal dit met de andere drie pizzadeeg repen en leg deze krans naast de andere.
Zet hem ten slotte in de oven voor ongeveer 15 minuutjes tot hij mooi goudbruin is en de mozzarella lekker gesmolten.
Nutrition Facts
Pizzakrans met serrano rozen
Amount per Serving
Calories
203
% Daily Value*
Fat
0.2
g
0
%
Saturated Fat
0.1
g
1
%
Polyunsaturated Fat
0.01
g
Monounsaturated Fat
0.04
g
Cholesterol
1
mg
0
%
Sodium
13
mg
1
%
Potassium
0.4
mg
0
%
Carbohydrates
0.01
g
0
%
Sugar
0.01
g
0
%
Protein
0.3
g
1
%
Vitamin A
3
IU
0
%
Calcium
3
mg
0
%
Iron
0.01
mg
0
%
* Percent Daily Values are based on a 2000 calorie diet.