Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Met een mandoline ( pas op voor je vingers ) snijd je de komkommer in plakken.
Doe alle ingrediënten voor de dressing in een kom en mix tot een gladde saus. Voeg de komkommer er aan toe. Laat even marineren in de koelkast.
Maak af met de rode peper en serveer.
Heerlijk Happen!
Tip: Laat de salade minstens 15 minuten marineren voor de beste smaak. Houd resten max 2 dagen in de koelkast.Te pittig? Gebruik minder rode peper. Te mild? Voeg wat sriracha toe!
Nutrition Facts
Aziatisch Gemarineerde Komkommersalade
Amount per Serving
Calories
40
% Daily Value*
Fat
2
g
3
%
Saturated Fat
0.2
g
1
%
Polyunsaturated Fat
1
g
Monounsaturated Fat
1
g
Sodium
60
mg
3
%
Potassium
248
mg
7
%
Carbohydrates
5
g
2
%
Fiber
1
g
4
%
Sugar
3
g
3
%
Protein
1
g
2
%
Vitamin A
215
IU
4
%
Vitamin C
21
mg
25
%
Calcium
33
mg
3
%
Iron
1
mg
6
%
* Percent Daily Values are based on a 2000 calorie diet.