Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Begin met de kipfilet in reepjes te snijden en kruid de reepjes met kipkruiden. ( Hier kun je dus al zelf bepalen welke kruiden, scherp of wat milder). Bak de kipfilet reepjes gaar en leg ze apart.
Tijdens het bakken snij je de komkommer en de wortel in juliënne reepjes. Haal de schil van de avocado en snij deze in smalle repen.
Je kunt de wortelreepjes even heel kort koken zodat ze wat zachter zijn, ongeveer 3 minuten.
Leg die mihoen in kokend water en laat deze zacht worden, spoel de mihoen onder koud water af en laat goed uitlekken, leg het vervolgens op een bordje opzij.
Nu alle ingrediënten voorbereid zijn neem je een grote kom heet water (niet kokend) en hierin leg je voorzichtig 20 seconden één rijstvel in het water en leg het daarna voorzichtig op een bord, zo plakt hij niet vast aan je snijplank of werkblad.
Neem wat van alle ingrediënten en leg deze op het vel, en nu vouw je alsof je een envelopje vouwt de loempia dicht, het vel is een beetje plakkerig dus het blijft netjes aan elkaar kleven.
Serveer de summer roll met de sausjes in een leuk bakje