Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Weeg en meet alle ingrdiënten af in bakjes. ( Of niet het hoeft niet natuurlijk ). De kokosolie hoef je niet te smelten.
Neem de keukenmachine erbij en doe hier eerst alle ingrediënten voor de brownies in. Zet de machine aan en draai een aantal minuten tot alles goed is gemalen en de noten kleine stipjes zijn.
Pak je bakje of bakvorm erbij en leg hier een velletje keukenfolie in. Schep de vermalen brownie uit de keukenmachine en duw met je vingers het geheel in de vorm. Het is een beetje plakkerig en korrelig, daarom goed aanduwen, straks in de koelkast stijft dat op.
Zet de kom terug op de keukenmachine, je hoeft hem niet schoon te maken. Schep alle ingrediënten voor de ganache erin en draai tot je een gladde zachte massa hebt.
Met een spatel haal je de kom leeg en schenk je het op de brownie. Even netjes verdelen zodat het laagje overal even dik is.
Zet in de koelkast voor een half uurtje tot een uur, daarna kun je ze in blokjes snijden.
Heerlijk Happen!
-Een aantal dagen in de koelkast te bewaren daarna per stuk in de vriezer tot drie maanden.