Snij de kipfilets in smalle repen en bestrooi ze met de mexicaanse kruidenmix, klein beetje olijfolie erbij en laat ze vervolgens even marineren.
Maak nu de knoflooksaus door eerst de knoflooktenen en de limoen uit te persen in een kommetje, voeg daar de mayonaise en de yoghurt aan toe, en breng op smaak met peper en zout, zet dan de kom even in de koelkast apart zodat de smaken zich goed vermengen. ( Vershoudfolie over het kommetje anders ruikt heel de koelkast naar knoflook).
Neem nu een grote koekenpan en bak hierin de kipfiletrepen gaar, zet ze apart, roerbak daarna de groetenmix even 4 minuutjes op hoog vuur, ook deze groenten zet je apart.
De tortilla’s kun je daarna opwarmen in de koekenpan of heel even in de oven.
Pak de borden erbij en leg hier een tortilla op, start met de ijsbergsla, daarna een laagje groentenmix, vervolgens wat kipreepjes en als laatste de knoflooksaus