2theelepelsmaizena - gemengd met 2 theelepels water
Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
We maken eerst de saus. Doe de suiker met het water en de witte wijn azijn in een steelpan. Verhit dit totdat de suiker hierin is opgelost en roer er vervolgens de tomatenpuree en ketchup doorheen. Breng dit al roerend aan de kook. Voeg al roerend het maizena papje toe en blijf roeren tot hij gebonden is. Voeg nu naar smaak zout en peper toe en ook het knoflookpoeder. Even goed roeren nog en klaar!
Snij de verschillende groenten en fruit in kwarten of plakken. Ook de halloumi snij je voorzichtig, let op deze breekt nogal snel in stukken. Deze moet je dus heel voorzichtig rijgen op de spies.
Verhit je grill apparaat of je grillpan met wat olijfolie en leg daarna de spiesen erop. Grill deze voorzichtig aan alle zijden. Zoals je zult merken zal de halloumi gewoon heel blijven op de spies en niet wegsmelten.