Vlees laten liggen en af en toe vegetarisch of vis eten is goed voor je. Af en toe een lekker vet visje zoals makreel of haring héérlijk! Maar ook witvis is goed voor je en lekker licht.
Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Neem een rol aluminium folie erbij en scheur hier 8 gelijke vellen vanaf. Leg per pakketje 2 vellen op elkaar. Op één vel giet je een heel klein beetje olijfolie.
Daarna leg je hierop de spinazieblaadjes als een mooi bedje. Vervolgens leg je de pangasius filet op het bed.
Bestrooi de vis met wat peper, zout en het knoflookpoeder. Ik voegde nog een beetje dille toe, dat past zo goed bij vis. Op de vis leg je daarna dakpansgewijs de courgette en de tomaat die je in dunne plakken hebt gesneden.
Vervolgens garneer je het geheel met wat verse pesto en de pijnboompitjes. Daarna druppel je voorzichtig wat witte wijn in het pakketje hiermee stoom je alles lekker gaar.
Vouw de aluminiumfolie tot een mooi envelopje wat je dus helemaal afsluit. Hierdoor ontsnapt er geen stoom en kan de vis ook goed gaar worden. Leg de pakketjes op een bakplaat in de voorverwarmde oven. Ze moeten 20 minuten bakken in de oven.