Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Pak eerst de gamba’s erbij en doe deze in een kom. Doe een klein beetje wokolie erbij. Ik gebruik wokolie omdat deze lekker ruikt en net even wat meer smaak geeft aan de gamba’s. Voeg er verder nog zout, peper, chilipoeder naar smaak, en de geperste knoflooktenen aan toe. Mix het geheel even door elkaar en laat het dan een kwartiertje marineren.hoisin noodles met grote gambas
Neem een wokpan of een koekenpan met dikke bodem erbij en doe hier wat wokolie in. Bak de gamba’s mooi roze aan beide zijdes en leg ze daarna apart op een bordje.
In dezelfde pan bak je vervolgens de in repen gesneden paprika’s en ui. De ui moet al een beetje mooi bruin worden en de paprika’s zacht.
Terwijl de groenten bakken doe je de noodles in een pan kokendheet water en laat je de noodles 4 minuten wellen tot ze zacht zijn. Laat ze goed uitlekken in een vergiet. ( Kijk even op de verpakking van je noodles precies hoe lang dit kan per soort iets verschillen). Voeg dan de noodles toe aan de groenten en mix het geheel door elkaar.
Voeg als laatste de garnalen toe en schenk er wat van de hoisinsaus over.