Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Neem de spinazie erbij en doe in een grote koekenpan een klein scheutje olijfolie. Doe telkens een hand spinazie in de pan en roerbak deze tot ze geslonken zijn. Bak het geheel dan nog even tot het meeste vocht is verdwenen en laat het vervolgens nog verder uitlekken in een vergiet. Daarna hak je de spinazie super fijn met een scherp mes.
Pak een grote pan erbij en doe hierin voldoende water en wat zout en kook hierin de macaroni al dente.
Ondertussen maken we de saus voor de McCheese. Neem een ruime steelpan erbij en doe hierin eerst de boter. Laat deze smelten en voeg dan al roerend de bloem toe. Bak de bloem een minuutje en voeg dan wederom al roerend de melk toe. Roer dit tot een mooie gladde saus en voeg dan de kaas toe. Laat deze smelten en breng het geheel op smaak met wat verse zwarte peper en de groene pesto. Haal van de hittebron af maar roer zeker nog een aantal keer door.
Neem ten slotte de uitgelekte macaroni erbij en voeg deze aan de kaassaus toe, roer het geheel goed door elkaar en voeg de fijn gehakte spinazie toe.