Van een ander gerecht had ik nog wat gekookte kip over en natuurlijk gooien we die niet weg. Ook een beetje zonde om zo aan de hond te voeren dus maakte ik er deze snelle pulled chicken in roomsaus mee.
Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Wanneer je geen gekookte kipfilets op voorraad hebt kook deze dan tot ze mooi gaar zijn. Laat even afkoelen en trek dan met je vingers de kipfilets uit elklaar tot je mooie reepjes hebt.
Maak je champignons schoon en snij ze in vier stukken.
Neem een pan erbij en doe hierin het water en het halve blokje boullion, breng dit aan de kook en zet dan het vuur weer wat lager. Voeg de maizena toe en blijf met een garde roeren tot je een mooie gladde saus hebt. Voeg dan het kookroom toe en meng het nogmaals goed door elkaar.
Doe de kipreepjes en de champignons erbij en mix het geheel goed door elkaar en laat het nu rustig stoven terwijl je de pasta gaat koken. Kijk op de verpakking om te zien hoe lang het moet koken. Je kunt natuurlijk ook zelf pasta maken maar dat duurt wel wat langer….