Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
De olijfolie is een extra vergine olijfolie. Deze doe je in een kommetje en hier voeg je wat zeezout, verse rode peperringetjes en verse basilicumblaadjes aan toe. Laat de smaken even intrekken in de olie en daarna kun je er lekker het brood in dippen.
Het brood kun je natuurlijk vers bij de bakker kopen. Helaas wonen wij in een dorp waar niets open is op zondag dus in het weekend kies ik vaak voor een lekker rustiek afbakbrood.
Wat betreft de prikkertjes: hierin laat ik jullie helemaal vrij! Met een beetje fantasie kun je de lekkerste combinaties maken. Wat mij betreft zijn deze foto’s ter inspiratie en kunnen jullie er zelf heerlijk mee aan de slag. Maar ik zal jullie wel even een lijstje geven van wat ingrediënten die ik heb gebruikt.
Ook een erg leuk idee is om het brood in blokjes te snijden en deze af te bakken in de oven, Zo krijg je lekkere krokante croutons die je op de prikkertjes kunt steken.