Een heerlijk bijgerecht voor bij het kerstdiner. Dit gerechtje valt of staat met de keuze voor je producten. En hier kan ik je aanraden om alleen maar voor heel vers en heel goed te gaan.
Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Neem een super scherp mes erbij en snij de tomaatjes in hele dunne plakjes. Het zou ook moeten lukken met een vlijmscherpe mandoline. Leg ze vervolgens dakpansgewijs op een schaaltje.
Pak daarna een koekenpan erbij en verhit deze goed. Strooi een handvol pijnboompitjes in de pan en rooster deze voorzichtig tot ze beginnen te kleuren. Haal ze daarna snel uit de pan en laat even afkoelen.
Rasp met een kaasrasp wat verse krullen van het blok Parmezaanse kaas. Ik raad je dus aan om dit bij een goede kaashandel te kopen of bij de versafdeling van je supermarkt.
Druppel wat olijfolie over de tomaat. De olijfolie van Liquido D’Oro heeft een heerlijke verfijnde smaak en je proeft echt de basilicum hierin. Het is geen goedkoop merk dat zeg ik op voorhand maar zeker de moeite waard om jezelf hier eens mee te verwennen.