Hoe moeilijk ze soms ook kan zijn met eten het blijft een nieuwsgierig kind die van mij. En zo wil ze gelukkig steeds meer proberen en roept ze niet gelijk meer bij alles : “dat vind ik vies” zonder het ooit geproefd te hebben.
Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
We beginnen eerst met het pakken van een grote kom. Doe hier het gehakt, de pizzakruiden, het paneermeel en het ei in. Voeg naar smaak zout en peper toe.
Vervolgens kneed je het gehakt tot het een mooie bal is. Als het nog te nat naar je zin is kun je altijd wat paneermeel erbij doen.
De ballen draaien
Snij de mozzarella bol in kleine blokjes van 2 bij 2 centimeter. Pak elke keer een bolletje gehakt dat je handpalm kan vullen. Pak dan het blokje mozzarella erbij en vouw het gehakt er omheen. Zorg dat het gehakt goed eromheen is gekneed. Herhaal tot al het gehakt op is.
-Neem een koekenpan erbij en verwarm deze goed, voeg dan wat croma toe en wanneer de belletjes weg zijn leg je de ballen in het vet. Ik “rol” de ballen altijd door met één hand de pan te bewegen. Dan laat je ze op rustig vuur rondom helemaal mooi bruin bakken.