Ben jij gek op vis? Ik persoonlijk niet enorm, waarom precies kan ik ook niet uitleggen want als ik je vertel welke vis ik allemaal eet zul je denken waar maak jij je druk om.
Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Verwarm eerst je oven voor op 180 graden
Neem een ovenschaal erbij en doe hierin wat olijfolie. Leg de zalm erin met de huid naar boven. Strooi op de huid wat zout, peper en het amandelschaafsel. Druppel er wat olijfolie op en zet het daarna in de oven voor 20 minuutjes.
Pak je spirelli apparaat erbij. Je hebt van die kleine handapparaatjes maar ook wat grotere zoals je op de foto kunt zien. Draai de courgette tot mooie spiralen. De paprika’s snij je in reepjes of ringen als je net als ik een puntpaprika hebt gebruikt.
De paprika heb ik in de oven gegrild met wat zout, peper en knoflookpoeder er overheen gestrooid.
In een koekenpan met wat olijfolie bak je kort de courgette, niet te lang anders wordt het geheel heel zacht en verliest het zijn knapperigheid.