Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
We gaan eerst de spiesjes maken. Je kunt de houten spiesjes voorweken in water maar aangezien ze niet heel lang op de grill hoeven heb ik dat niet gedaan. Rijg per spies 3 garnalen aan de spies.
Snij daarna de peterselie fijn, hak de schoongemaakte knoflooktenen fijn, en snij de halve paprika in fijne blokjes.
Een heerlijk geurige olie ontstaat door het even rustig te laten bakken.
Neem een koekenpan erbij en verhit deze, schenk er een 50 ml olijfolie in en verlaag de temperatuur. Voeg de paprika en knoflook toe. Laat deze een paar minuten bakken. Breng op smaak met peper, zout en wat chilivlokken. Als laatste voeg je de peterselie toe.
De pasta koken koken
Kook in een pan met ruim water de linguine, deze hoeft maar 4 minuten te koken dus dat is lekker snel klaar. Giet af en laat goed uitlekken. Kieper het dan in de koekenpan erbij en roer het geheel goed door elkaar zodat er overal een lekker laagje met olie op de pasta zit.
de spiesjes grillen
Dat kan in een grillpan of op een grill-apparaat. Maar wellicht ben jij een echte BBQ fan en dan is dat ook een lekkere manier om ze te bereiden.
Grill de spiesjes tot de garnalen mooi roze en gaar zijn.