Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Neem een pan erbij en doe hier ruim water met zout in, kook de linguine volgens de verpakking.
Spoel de mosselen af onder koud water, gooi degene weg die openstaan, of die kapot zijn.
Verhit de wok en doe hier wat olijfolie in, roerbak de mosselgroenten en de in plakjes gesneden konings oesterzwammen. Als deze zacht zijn voeg je een klein scheutje wijn toe, de truffeltapenade en de crème fraiche. Roer tot je een mooie saus hebt. Breng op smaak met een beetje zout en peper.
Giet de pasta af en voeg deze toe aan de groentenmix.
Verhit een tweede wok ( Heb je die niet haal dan de pasta met groenten uit de wok en doe even apart in een kom) met wat olie en doe de mosselen in de wok. Op hoog vuur bak je ze tot ongeveer de helft openstaat, blus af met de wijn. En bak dan nog een paar minuten tot ze allemaal goed openstaan.
Met een schuimspaan schep je de mosselen bij de pasta in de andere wok en hussel het geheel.