Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Pak je mengkom erbij en doe het gehakt hierin. Voeg alle kruiden, specerijen en ketjap toe en kneed het goed. Voeg het ei en het paneermeel toe en mix nogmaals.
Haal telkens een beetje gehakt ter grootte van ongeveer een bitterbal uit de kom en rol er een stevig balletje van. Herhaal tot al het gehakt op is.
Verhit je koekenpan en doe er een beetje olie in, bak de balletjes tot ze gaar zijn.
Als de balletjes zijn afgekoeld prik je ze per twee op een prikkertje.
Verwarm de satésaus.
Serveer in bakjes of schaaltjes die je vult met wat atjar, en strooi wat gebakken uitjes op de balletjes en maak het af met wat satésaus.
Heerlijk Happen!
Ik heb het mezelf makkelijk gemaakt deze keer en een zakje gebruikt voor de satésaus. Je kunt het natuurlijk ook helemaal zelf maken.