Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Luxe Hollandse Nieuwe haring
Een heerlijk romig vet visje om van te genieten op een luxe broodje!
5
van
16
reacties
Afdrukken
Mail recept
Pin
Gang:
lunch
Keuken:
European
Trefwoord:
dille, haring, rode ui
Voorbereidingstijd:
10
minuten
Bereidingstijd:
10
minuten
Totale tijd:
20
minuten
Porties:
2
personen
calorieën:
445
kcal
Auteur:
Francine
Bewaar dit recept
Ga naar bewaarde recepten
Benodigdheden:
oven
Ingrediënten:
1x
2x
3x
1
afbakbrood
2
haringen
-
Hollandse nieuwe
2
el
ingelegde rode ui
2
takjes
dille
¼
komkommer
½
el
kappertjes
3
el
Boursin
-
( of andere kruidenkaas )
En zo maak je het:
Verwarm je oven voor en bak het brood af in ongeveer 10 minuutjes. Ik koos voor een bourgondisch zaden brood.
Snijd de schoongemaakte haringen in stukjes.
Besmeer het brood eerst met de Boursin, leg daar de stukjes haring op.
Maak het broodje af met wat plakjes komkommer, de ingelegde rode ui, kappertjes en eventueel wat versgemalen zwarte peper.
Heerlijk Happen!
Heb je dit recept als eens geprobeerd?
Vermeld
@heerlijkehappen
of tag
#heerlijkehappen
!