Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Snijd de knolselderij door het midden. Maak hem schoon en snijd hem daarna in plakken van een cm dik. Hiervan snijd je weer dunne plakjes die je vervolgens in nog weer dunnere reepjes snijd. Julienne noemen we dat. Blancheer deze reepjes twee minuten in kokend water en laat goed uitlekken in een vergiet.
Doe alle ingrediënten voor de dressing in een maatbeker en klop er een dressing van. Deze dressing mag iets vloeibaar zijn.
Was de frisee sla en laat ook deze goed uitlekken in een vergiet.
Was de appels, de schil laten we zitten. Snijd plakken van de hele appels en vervolgens ook hier dunne reepjes van. Doe ze in een kom en giet er het sap van een halve citroen bij. Zo blijven de reepjes wit.
Schil de grapfruit en haal het vruchtvlees eruit. De bleekselderij hak je in dunne plakjes.
Voeg nu de bleekselderij en knolselderij toe aan de kom met de appel-reepjes en voeg een aantal eetlepels dressing toe. Mix het geheel.
Leg de frisee sla op de borden en schep de groentemix uit de kom erop. Maak af met de grapefruit, walnoten en nog wat extra dressing.