Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Verwarm je oven voor op 175 graden
Neem de kom erbij en kluts hier eerst de eieren in. Voeg hier dan het bakpoeder aan toe en mix weer tot het helemaal is opgenomen. Vervolgens de gemolten boter en de Zusto en als laatste het amandelmeel. Breng op smaak met een beeetje kaneelpoeder, niet te wild schudden met het potje anders gaat deze smaak overheersen.
Pak een ovenschaal erbij, ik had er één van ongeveer 15 bij 20 cm. Doe hier een stuk bakpapier in en beboter dat een beetje. Schenk of schep met een spatel het beslag in de ovenschaal en decoreer met de losse amandelen.
Zet in de oven voor 20/25 minuutjes tot de bovenkant mooi bruin is, maar niet te donker.
Haal uit de oven en laat afkoelen en haal dan uit de schaal en snij een stukje eraf, succes gegarandeerd!